Wat?

We zijn een toffe groep van ongeveer 60 enthousiaste animatoren die al 27 jaar lang de kinderen in en rond Oostakker ongelofelijk veel speelplezier bieden tijdens de zomervakantie!  Met een gemiddelde opkomst van zo’n 150 pagadders per dag zijn we een van de grootste, (en ongetwijfeld één van de leukste) speelpleinwerkingen in Gent!

Waar?

Je vindt ons op de terreinen van EDUGO campus De Toren, Sint-Jozefstraat 10 in Oostakker.  De ingang van het speelplein vind je aan de grijze poort, bereikbaar langs de dreef met kiezelsteentjes.

Als je met de fiets naar het plein komt, is er ook een afgesloten fietsenstalling voorzien speciaal voor jullie. Deze bevindt zich naast de ingang en gaat tijdens het speelplein op slot om diefstal te voorkomen. De zwarte poort naast die fietsenstalling is ook meteen de plek waar je je kapoenen terug kan komen ophalen.

Wanneer?

Deze zomer staan we opnieuw 5 weken paraat van maandag 8 juli t.e.m. vrijdag 9 augustus. We bieden volle of halve dagen speelplezier aan.
Voor een volle dag kan je je kind(eren) afzetten tussen 8u en 9u en terug komen ophalen tussen 16u30 en 17u30.
Voor een voormiddag speelplezier komen de kids ook toe tussen 8u en 9u, en worden ze opnieuw opgehaald tussen 12u en 12u15.
Voor een namiddag spelen, kunnen de kinderen afgezet worden tussen 13u30 en 14u en afgehaald worden tussen 16u30 en 17u30.

Prijzen?

De kostprijs van een speelpleindag is €7 voor een volle dag en €3 voor een halve dag. We werken voor de betaling met jetons. Deze kunnen aan de kassa bij de ingang aangekocht worden per aantal dat u wenst. Op die manier kan u kiezen om per dag te betalen (en elke dag een jeton te kopen) of direct jetons voor een aantal dagen te kopen.
Betaling voor de jetons kan in cash of via payconiq (QR-code).

UiTPAS, hoe werkt het? | Stad Gent

Kinderen met een UITPAS kunnen bij ons sinds 2022 een halve dag spelen voor €0,60 en een volledige dag plezier beleven voor slechts €1,40.