De animatorenploeg

De animatorenploeg bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die elke zomer het beste van zichzelf geven. Een animator heeft, naast nog vele andere eigenschappen, enorm veel fantasie, is erg sociaal en een echte held in de omgang met kinderen. Trekt die verkleedkleren aan, dan verandert die in een volledig nieuw personage die kinderen meeneemt op allerhande avonturen.

Een aantal keren per jaar organiseert de staf animatorenactiviteiten om elkaar beter te leren kennen of om warm te worden voor de naderende zomervakantie!

Wil je graag kennismaken met onze animatorenploeg?  Neem dan zeker contact met ons op via info@speelakkertje.be en wij helpen jou graag met verdere informatie!

Iedereen is welkom!

Meer info kan je vinden in onze Infobrochure voor nieuwe animatoren of in onze Animatorenbundel. ( Je vindt deze terug onder ‘documenten’ -> ‘Extra’s’ )

Vorming

We stimuleren elke animator om op cursus te gaan en dit bij voorkeur met de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS).

Elke animatorcursus wordt door de Jeugddienst van de Stad Gent gedeeltelijk terugbetaald via het document dat je hier vindt.  Heb je bovendien de cursus gevolgd bij VDS en slaag je voor een stage van twee weken op onze werking dan betalen wij het resterende bedrag terug!

Dit alles geldt ook voor hoofdanimatoren in wording!