Inschrijven

Vanaf dit jaar (2022) werkt ons speelplein weer terug met open speelpleindagen. Vooraf inschrijven op een week of dag is niet meer verplicht. Als uw Kind geregistreeds en ingeschreven staat voor dit jaar met het bolletjeĀ “ingeschreven voor zomer 2022”. Dan mag uw kind elke dag van de zomer (op de dagen dat we op en zijn) komen spelen op ons speelplein. Gelieve uw kind hiernaast wel op voorhand te registreren, voor de administratie gemakkelijker te maken bij de inschrijvings tafel op het speelplein zelf.

Inschrijven kan via het ouder portaal. u kan deze vinden door te klikken op de volgende link: https://app.speelakkertje.be/

Voor de ouders wie hun kind(eren) al geweest zijn in de zomer van 2019, kunnen gewoon inloggen met het e-mail adres dat zij hebben opgegeven bij het registreren van toen. Indien u uw wachtwoord niet meer weet, kan u deze ook opvragen vie de website. Als u niet meer weet op welk e-mail adres u uw kind heeft ingeschreven. Gelieven een mailtje te sturen naar info@speelakkertje.be. Dan proberen we u zo snel mogelijk te helpen.

Mocht u problemen bevinden met de website. gelieve ons oo keen mailtje te sturen. we proberen dit dan ook zo snel mogelijk recht te zetten en u op de hoogte te houden.