Info inschrijvingen

Eerst en vooral hebben we altijd plaats voor al jouw kinderen, we zijn nooit volzet en geven elk kind een prachtige speeldag. 

Even een kort woordje uitleg over hoe ons nieuw systeem werkt:

De volgende stappen zijn NIET VERPLICHT, dit kan ook ter plaatse gebeuren via een inschrijvingsfiche. We hebben gekozen voor een vast login systeem waar je jouw persoonlijke gegevens en de gegevens van jouw kind kan invullen en ook kan veranderen achteraf.

Mocht je in de zomer of tijdens het jaar verhuizen, kan dat door jezelf ingevuld worden zonder dat je de hele inschrijving opnieuw hoeft te doen.

Er is een speciale button die je vraagt of jouw kind dit jaar komt of niet, als je hier neen aanduidt, wordt je kind niet toegevoegd aan de inschrijvingen.

Na het einde van de zomer zetten we de actie actief bij iedereen op “neen”. Er volgt dan een mail waarin gevraagd wordt of jouw kind het volgende jaar opnieuw komt. Je kan dan gewoon weer “ja” aanduiden zonder je persoonlijke gegevens en de gegevens van je kind kwijt te raken.

Hoe maak je een account aan?

Eerst moet je een account aanmaken door op de link login te klikken, daar vragen we om standaardgegevens:

  • je e-mailadres
  • een wachtwoord

Daarna vragen we om je persoonlijke gegevens in te vullen zoals naam, telefoonnummer en adres. Deze gegevens kunnen ook enkel door de pleinverantwoordelijken gezien worden. Tot slot vul je de gegevens van je kinderen in en dan is de inschrijving van je kind voltooid.

Vanaf dan zie je de gegevens van je kind staan bij “mijn kind(eren)”, zo weet je zeker dat je kind goed ingeschreven is en bij ons geregistreerd is.

Is je kind al geweest en staat hij al onder jouw naam? dan kan je gewoon door ‘mijn kind zijn gegevens wijzigen’actief zetten.

Aan het begin van de zomer zal als je geklikt hebt op ‘mijn kind komt dit jaar’, een pasje klaar liggen voor je kind(eren).

Heb je eventueel verdere vragen, stuur dan gerust een mail naar info@speelakkertje.be

Waar wacht je nog op en maak een account aan!