Lieve mama’s, papa’s, speelvogels en sympathisanten  

Je kan je vanaf nu registreren of inschrijven voor het speelplein, dit doe je zo:

1. Je hebt al een account aangemaakt voor je kinderen via http://speelakkertje.be/info-inschrijvingen/ ? Je kan via je account HERBEVESTIGEN dat je komt in 2017 of je gegevens aanpassen indien nodig.

2. Je hebt nog geen account? Maak dit dan aan via http://speelakkertje.be/info-inschrijvingen/ : registreer je en bevestig dat je komt dit jaar.

P.s: wij hebben ALTIJD plaats voor ELK KIND! Of je nu uit Gent komt of niet, geregistreerd bent of niet… maakt niet uit, ieder kind heeft bij ons een plaatsje vanaf 3 tem 15 jaar!

 

Extra Nieuws!

‘t Speelakkertje wil iedereen die vanaf dit jaar 15 wordt de kans geven om van het speelpleinleven te proeven. Wil je graag plezier maken met kinderen, door er in de zomer mee op avontuur te gaan? Dan kan je hulp-animator worden. Vanaf het jaar dat je 16 wordt kan je een echte animator worden door op animatorcursus te gaan! Meer weten? Contacteer ons gerust!

Wij moedigen al onze animatoren sterk aan om op cursus te gaan met de VDS, of met een andere organisatie. Voor de kwaliteiten te verbeteren van ons plein en de animator zelf.

Zin om op cursus te gaan? Zeker doen! En als je wil, kan je bij ons stage doen deze zomer!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *